Nástroje a aplikácie Business Intelligence v informačných systémoch súkromného a verejného sektora - Kokles, Mojmír
Spoločné charakteristiky procesného pohľadu na podporu rozhodovania v informačných systémoch podnikov a organizácií verejnej správy. Business Intelligence v architektúre informačného systému podniku. Business Intelligence v architektúre informačného systému (IS) vo verejnej správe. Procesný pohľad na IS. Aktuálne riešenia informačných systémov na podporu rozhodovania.