Tvorba marketingového informačného systému v organizáciách verejného sektora - Rózsa, Zoltán
Funkcie marketingového informačného systému (MIS) v procese zvyšovania adaptability organizácie verejného sektora. Rozhodnutie o konkrétnom spôsobe obstarania MIS. Hodnotenie výkonnosti marketingového informačného systému. Integrácia internetu do marketingového informačného systému. Implementácia koncepcie CRM (Customer relationship management).