Bolonskij process v Slovakiji. Opyt Ekonomičeskogo universiteta v Bratislave po perechodu na blonskuju sistemu - Strelková, Katarína
Podstata bolonského systému vo vysokoškolskom vzdelávaní. Predbežné výsledky bolonského procesu na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Niektoré problémy pri vyučovaní cudzích jazykov. Problémy psychologického charakteru. Mobilita študentov. Plusy a mínusy bolonského procesu.