Francúzsko otvorilo pracovný trh aj pre Slovákov - Mésárošová, Renáta
Niekoľko charakteristík Francúzskej republiky. Čo urobiť pred a po príchode do Francúzska. Registračné procedúry a povolenie na pobyt. Pracovné povolenie. Ako si nájsť prácu. Druhy zamestnávania. Typy pracovných zmlúv. Samostatná zárobková činnosť. Dane a príjmy. Systém sociálneho zabezpečenia. Zastúpenie zamestnancov.