"Správný" kapitalismus pro dlouhodobý růst - Urban, Jan
Štyri hlavné varianty súčasného kapitalizmu. Štátom riadený a oligarchický kapitalizmus. Kapitalizmus veľkých firiem a podnikateľský kapitalizmus. Význam a podpora podnikateľského kapitalizmu.