Znalosti a procesy - Mládková, Ludmila
Dáta, informácie a znalosti ako súčasti manažmentu znalostí. Dve dimenzie znalosti - explicitná a tacitná. Manažment znalostí (knowledge management) ako neoddeliteľná súčasť procesného riadenia. Trh znalostí. Praktické apsekty manažmentu znalostí.