Jak rozvíjet marketing - Jemala, Ľubomír
Marketing ako pragmatická veda, ktorá má okrem iného ponúkať nové riešenie problémov - ako konkurovať ináč, než len prostredníctvom ceny a kvality. Marketing potrebuje zmenu. Chyby v marketingu. Nové výzvy a paradigmy. Impulzy pre rozvoj marketingu a nové kvality myslenia.