Odměňování a výkon - Franek, Pavel
Problematika odmeňovania pracovníkov. Výkon ako súčasť akéhokoľvek odmeňovania. Odmeňovanie pracovníka podľa jeho ceny/hodnoty pre podnik. Hodnotenie podľa zoznamu základných hodnotiacich kritérií. Komentár k niektorým kritériám. Súčasť odmeňovania - benefity. Odmeňovanie manažérov.