<The> importance and nature of nonprofit marketing - Čihovská, Viera
Aplikácia princípov marketingu pre ziskové a neziskové organizácie. Základné rozdiely v marketingu pre ziskové organizácie a neziskové organizácie. Neziskové organizácie, charakteristika, financovanie. Marketing pre neziskové organizácie. Špecifické metódy a techniky pre marketing neziskových organizácií.