Pohled na pracoviště typu open space - Michalík, David
Zriaďovanie prvých veľkopriestorových pracovísk v 70. rokoch minulého storočia v USA. Kladné stránky veľkopriestorových pracovísk (open space). Záporné stránky open space. Pohľad zamestnancov a zamestnávateľov.