Globálny rast cien agrokomodít a ich vplyv na infláciu a menovú politiku - Árendáš, Marek
Dlhodobé faktory ovplyvňujúce ceny agrokomodít. Produkcia biopalív. Zmena dopytu po hlavných poľnohospodárskych plodinách. Krátkodobé faktory ovplyvňujúce cenu agrokomodít. Vplyv rastu cien agrokomodít na infláciu a menovú politiku.