Euro je predo dvermi. Ako sú pripravené vaše informačné systémy? - Fiľa, Milan
Proces úpravy informačného systému. Časová a nákladová náročnosť adaptácie IS. Úpravy IS v poľnohospodárstve ako špecifickom sektore národného hospodárstva.