Mena a euromena, historické aspekty a teoretické východiská - Kubincová, Soňa
Peniaze ako ekonomická kategória. Osobitosti historického vývoja meny, menovej sústavy a menovej jednotky. Menové reformy na území Slovenska. Vznik euromeny a jej zavedenie v SR.