Jazykovaja korrektnosť v processe obučenija RKI slovackich studentov - Dulebová, Irina
Výučba ruského jazyka a dôležitosť ovládania komunikácie v tomto jazyku. Príklady správneho (korektného) používania slov v cudzom jazyku. Požiadavky politickej korektnosti v používaní jazyka. Efemerizácia v jazyku.