Prieskum medzi inovatívnymi MSP zameraný na inovačné bariéry a spoluprácu - Kačírková, Mária
Slovensko ako krajina zaostávajúca z pohľadu inovačných aktivít, čo predstavuje riziko pre konkurencieschopnosť. Spolupráca MSP s domácimi firmami pri riešení inovačných problémov. Bariéry spolupráce slovenských firiem. Prekážky uplatňovania inovácií. Postoj podnikateľov k rizikovému kapitálu. Očakávania pomoci od štátu.