Harmonizácia daní alebo daňová konkurencia v Európskej únii? - Iša, Ján
Fiškálna vs. menová politika. Účinky fiškálnej politiky možno z časového hľadiska. Fungovanie automatických stabilizátorov. Cyklicky prispôsobený rozpočet. Zámerné fiškálne opatrenia. Problém harmonizácie daňových sústav.