TOP 250 firiem slovenského priemyslu
Hodnotenie slovenských priemyselných podnikov podľa výšky obratu za rok 2007. Do rebríčka boli zaradené hlavne podniky, kde prevažuje vlastná výroba, nie obchod. Do hodnotenia boli zahrnuté aj stavebné spoločnosti, kde môžu väčšiu časť obratu tvoriť tržby za výkony.