Možné dôsledky vstupu do EMÚ na slovenské hospodárstvo - Okáli, Ivan
Vstup nových členov do Európskej menovej únie je ďalším krokom v integrácii do európskych hospodárskych a politických štruktúr. Problematika dôsledkov vstupu do eurozóny. Pripravenosť Slovenska na vstup do Európskej menovej únie. Prekážky, na ktoré môže naraziť hospodársky vývoj Slovenska po prijatí eura. Pre reálnu konvergenciu má prvoradý význam vyrovnávanie úrovne dôchodkov a nie cenových hladín.