Auto, notebook, mobil... a jinak nic? - Brožová, Miloslava
Zamestnanecké výhody ako kľúčový nástroj personálnej politiky. Využívanie benefitov na zvýšenie spokojnosti a lojálnosti zamestnancov. Najčastejšie benefity. Poskytovanie zamestnaneckých výhod v závislosti od veľkosti spoločnosti. Rozhoduje aj región. Atraktívnosť benefitov z pohľadu zamestnancov.