Stephen R. Covey - Sochor, Václav
Stephen R. Covey - autor niekoľkých slávnych kníh o manažmente. Učenie o novom vedení ľudí. Vnímanie pracovníkov ako osobností. Knihy o tom, ako dosiahnuť úspech a stať sa výnimočným. Sedem návykov skutočne efektívnych ľudí. Univerzálne princípy.