Zodpovedná osoba nad ochranou osobných údajov - Mintál, Ján
Za výkon dohľadu nad ochranou spracovávaných osobných údajov zodpovedá prevádzkovateľ. Poverenie zodpovednej osoby. Odborné vyškolenie zodpovednej osoby. Práva a povinnosti zodpovednej osoby. Zodpovedná odoba a súvisiace sankcie.