Za evropské peníze na globální trhy - Popovičová, Jana
Nové programovacie obdobie pre roky 2007-2013 : neopakovateľná príležitosť ako využiť európsky sociálny fond pre rozvoj v oblasti ľudských zdrojov. Možnosť podať svoj vlastný projekt, alebo využitie existujúcich služieb v tejto oblasti. Ako vybrať skúsenosť a kvalitu. Spolupráca s projektovým manažérom.