Štrukturálne súvislosti slovenskej ekonomiky na báze input-output analýzy - Lábaj, Martin, 1982-
Popis otvoreného statického modelu Leontiefa, prostredníctvom ktorého je možné analyzovať priame aj nepriame efekty jednotlivých zložiek konečného dopytu na domácu produkciu, zamestnanosť, pridanú hodnotu a dovoz zo zahraničia. Databáza údajov potrebných pre uskutočnenie analýzy, ich dostupnosť a spôsob vykazovania. Prezentácia výsledkov analýzy multiplikátorov a efektov jednotlivých zložiek konečného dopytu. Zhrnutie najdôležitejších výsledkov analýzy štrukturálnych súvislostí v slovenskej ekonomike a načrtnuté možnosti pre ich ďalší výskum.