Dětské televize v éteru - Lichý, Jiří
Televízne stanice vysielajúce programy určené pre detského diváka. Vývoj na trhu tematických televízií. Ponuka detského programu v tlači. Najvhodnejčie časy na reklamu. Ako pôsobí reklama na detského diváka.