Měli by si manažeři sami vybírat své podřízené? - Stejskalová, Barbora
Vstup manažéra do procesu náboru nových zamestnancov. Dôležitosť prípravy pohovoru so záujemcom o pracovnú pozíciu. Viacstupňový výber. Čo sa získa účasťou manažéra na pohovore.