Jsme spokojení, ale co přinese budoucnost? - Hrubešová, Kateřina
Výsledky výskumného projektu, ktorý zisťoval spokojnosť a očakávanie voči internetovej reklame medzi marketingovými manažérmi. Najdôležitejšie faktory pre využitie internetovej reklamy. Kedy je vhodné použiť internetovú reklamu. Ako platiť za internetovú reklamu. Merateľnosť kampaní, zasažiteľnosť cieľových skupín a veľkosť rozpočtu - najdôležitejšie faktory ovplyvňujúce investície do internetovej reklamy.