Špeciálne podielové fondy nehnuteľností - Magicová, Lucia
Charakteristika špeciálnych podielových fondov nehnuteľností na slovenskom trhu. Prvý realitný fond, š. p. f. - Investičná a Dôchodková, správ. spol., a. s. Náš prvý realitný š.p.f. - Prvá penzijná, správ. spol., a. s. SPORO Realitný Fond,š.p.f. - Asset Management Slovenskej sporiteľne, správ. spol., a. s.. TAM - Realitný Fond š.p.f. - Tatra Asset Management, správ. spol., a. s. Porovnanie špeciálnych fondov nehnuteľností .