Ekonomická diferenciácia podnikateľských subjektov v agrárnom sektore Českej a Slovenskej republiky - Kučera, Antonín
Podnikateľské štruktúry poľnohospodárstva v ČR a SR. Vývoj počtu agrosubjektov podľa právnych noriem v ČR a SR. Diferenciácia podporných prostriedkov medzi českým a slovenských poľnohospodárstvom. Čerpanie priamych podpôr v ČR a v SR za obdobie 2004-2006. Diferenciácia úrovne podpôr vo väzbe na produkciu. Diferencovaná efektívnosť podnikajúcich českých a slovenských agropodnikov. .