Porovnanie lízingu s úverom - Mihál, Pavol
Najpoužívanejšie formy obstarania dlhodobého majetku - lízing a úver. Charakteristika operatívneho lízingu a finančného lízingu. Výhody finančného lízingu pre nájomcu. Nevýhody finančného lízingu. Možnosti hodnotenia výhodnosti rôznych ponúk na financovanie obstarania dlhodobého majetku. Praktický príklad finančného porovnania ponuky úveru a lízingu na financovanie investície.