Intercultural dimensions in language teaching - Bocková, Viera
Potreba interkultúrnej komunikácie v súčasnom svete "bez hraníc". Tri kurzy a projekt internacionalizácie pripravený na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Interkultúrna dimenzia komunikácie. Nárast významu výučby cudzích jazykov vo vyššom vzdelávaní. Úloha kultúry v medzinárodnom obchode. Výhody interkultúrnej komunikácie pre študentov.