Správanie spotrebiteľov pri obstarávaní skupinového statku - Bačo, Tomáš, 1981-
Problematika obstarávania verejných statkov so zameraním na jeho efektívnosť. Využitie mechanizmu obstarávania verejného statku na účely skupinového statku. Vymedzenie základných pojmov. Rozdiel medzi skupinovým a klubovým statkom.