Is Slovak monetary policy time consistent? - Lukáčik, Martin, 1974-
Časová konzistencia v peňažnej politike. Časová inkonzistencia ako problém slovenskej ekonomiky. Inflácia a nezamestnanosť. Slovenská peňažná politika.