Miesto a úloha vedy a výskumu na súkromnej Vysokej škole ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave - Cibáková, Viera
Informatívny príspevok, ktorý informuje o súkromnej Vysokej škole ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave.