Sekuritizácia v životnom poistení - Marko, Peter
Využitie sekuritizácie v poisťovníctve na prenos rizika. Sekuritizácia vnútornej hodnoty. Sekuritizácia a krytie požadovaného kapitálu. Prenos rizika extrémnej úmrtnosti alebo dlhovekosti. Budúcnosť sekuritizácie pri životnom poistení.