Komentár k novému zákonu o používaní elektronickej registračnej pokladnice - Klasová, Viera
Dôvody prijatia nového zákona (č. 289/2008 Z.z.) o používaní elektronickej registračnej pokladnice. Kto je povinný používať pokladnicu, výnimky. Uvedenie pokladnice do prevádzky a jej ukončenie, povinnosti pri zmene vlastníka pokladnice. Typy uzávierok, ktoré podnikateľ vyhotovuje, doklady, ktoré je povinný podnikateľ pri používaní pokladnice vyhotovovať. Uchovávanie a ochraňovanie údajov. Kniha pokladnice. Servisné organizácie. Plomba. Kontrola pokladníc.