K niektorým problémom malých a stredných podnikov v súvislosti so vstupom do jednotného európskeho priestoru - Šindleryová Butoracová, Ivana
Zjednocovanie európskeho obchodného prostredia. Zahraničný trh verzus trh európsky z pohľadu marketingu. Integrácia slovenských podnikov do europriestoru.