Súbor opatrení a nástrojov na zabránenie neodôvodnenému nárastu cien v súvislosti so zavedením eura v SR
Súbor opatrení, ktoré vláda bude pouívať na tento účel do 31. 12. 2009. Vláda SR bude nekompromisne zasahovať proti prípadnému neodôvodnenému nárastu cien v podnikateľskom sektore. Považuje to za svoju najvyššiu prioritu v ekonomickej oblasti a je rozhodnutá použiť všetky dostupné nástroje na dosiahnutie tohto cieľa.