Sociálne poistenie v Európskej únii Švédsko - Pastorková, Lenka
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Nemocenské poistenie vo Švédsku. Rodinné dávky. Úrazové poistenie a choroby z povolania. Poistenie v nezamestnanosti. Zdravotné poistenie.