Riadenie tvorby školských vzdelávacích programov - Blaško, Michal
Nový školský zákon prináša mnoho zmien do nášho života. Ukladá povinnosť školám vytvárať vlastné vzdelávacie programy. Možnosti ako postupovať pri tvorbe týchto programov, čo treba a čo možno zahrnúť do týchto programov.