Dávky v nezamestnanosti, dávky garančného poistenia a euro - Misárošová, Jarmila
Povinnosť duálneho zobrazovania vo vzťahu ku všetkým dávkam sociálneho poistenia. Písomnosti, v ktorých sa klienti sociálnej poisťovne môžu stretnúť s duálnym zobrazením. Praktické príklady. Vyplatenie dávok v nezamestnanosti v decembri 2008 a v januári 2009. Potvrdenie zamestnávateľa na účely nároku na dávku v nezamestnanosti. Potvrdenie zamestnávateľa na účely nároku na dávku garančného poistenia.