Kvalita vo vzdelávacích inštitúciách - zásady, politika kvality a jej plánovanie - Matulčíková, Marta, 1964-
Problematika kvality v súvislosti s prípravou, tvorbou a poskytovaním vzdelávacej služby, čo predstavuje proces. Charakteristika procesu. Hodnotenie kvality v širších súvislostiach. Základné normy pre uplatnenie vo vzdelávacích inštitúciách. Organizácia riadenia kvality