Centrum ďalšieho vzdelávania ekonomickej univerzity v Bratislave - Kulifajová, Iveta
Charakteristika Centra ďalšieho vzdelávania Ekonomickej univerzity v Bratislave. Je súčasťou EU BA. Budovanie portfólia certifikátov aktivít . Centrum je nositeľom akreditácie MŠ SR. Inštitút ekonomického znalectva a expertíz. Vzdelávacia ponuka.