Hlavní globální vývojové trendy ve světovém komerčním pojišťovnictví - Daňhel, Jaroslav
Zmeny charakteru majetkových a zodpovednostných rizík. Demografický vývoj a komerčné poistenie. Integrácia finančných služieb a poistné trhy. Zmeny v regulačných pravidlách.