Vplyv globalizácie na malé a stredné podniky - Lesáková, Ľubica
Prejavy globalizácie na podnikovej úrovni. Vplyv globalizácie na malé a stredné podniky. Nové formy podnikania v malých a stredných podnikoch. Inovácie, informačné a komunikačné technológie. Nové prístupy k strategickému riadeniu malých a stredných podnikov.