Význam realizácie celoživotného vzdelávania na vysokých školách v SR - Grenčíková, Adriana
Strategický význam vzdelávania. Učiaca sa spoločnosť. Potreba celoživotného vzdelávania, dôvody. Význam celoživotného vzdelávania. Systémový prístup k tomuto vzdelávaniu. Akademická pôda ako garant kvality získavania poznatkov. Vzdelávanie dospelých. Nedostatok produktov zameraných na duševnú stránku človeka. Zásoba kvalitných lektorov.