Absolventi vysokých škôl na trhu práce - Zvalová, Marta
Rast absolventov s vysokoškolským vzdelaním. Konfrontácia s trhom práce. Potreba profesijnej štruktúry našich absolventov vysokých škôl a ich poznatkový potenciál. Vstup absolventov vysokých škôl na trh práce vo svetle štatistických údajov. Zamestnanosť a zamestnateľnosť absolventov vysokých škôl vo svetle sociologických výskumov.