Štátne sociálne dávky - Tichý, Miroslav
Štát je organizátor a poskytovateľ dávok štátnej sociálnej podpory. Podpora pri materskej a rodičovskej dovolenke. Problematika rodičovského príspevku. Príspevok pri narodení dieťaťa a príspevok rodičom. Pomoc pri pestúnskej starostlivosti o dieťa. Príspevok na pohreb. Poskytovanie dávok v hmotnej núdzi.