Analysis of international marketing strategies in Slovak companies - Lesáková, Dagmar, 1949-
Príspevok prezentuje pravdepodobné správanie podniku v rozvíjajúcej sa medzinárodnej marketingovej stratégii. Využitie údajov zo 115 malých a stredných podnikov na Slovensku. Materiál a metódy. Výsledky a diskusia.