Možnosti rozvoja inovačného potenciálu na regionálnej úrovni - Čimo, Jozef
Predpoklady rozvoja regiónov. Proces tvorby stratégie aplikovaný na región. Klastrový prístup k stratégiám rozvoja regiónov. Inovačná politika Slovenskej republiky na roky 2008 až 2010.