Ekonomické přínosy dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků - Zlámal, Jiří
Hodnotenie efektivity ďalšieho vzdelávania pedagogických pracovníkov. Neustály vývoj hodnotenia efektivity od konzervatívneho prístupu managementu po vyhodnocovacie modely. Hodnota znalostí a nezastupiteľná úloha motivácie pedagógov pri ovplyvňovaní efektivity vzdelávacieho procesu.